Hey guys and gals, I just added a new feature that should tell you in the site header when there's new news and new podcasts. Whether or not you've seen the new stuff is saved in your cookies, so once you view the items, the "new" notifications go away. You may have to refresh the page in order for the notifications to show up with stylization and in the correct spot.

If it's your first time viewing the site on a certain computer or browser, you won't get the notifications for news and podcasts already up during your first visit.

Also, this feature will not work on the forum. Sorry, gotta go to the normal site to check for stuff. Maybe some day. (Actually I can see doing this sometime soon.)

Finally, yes, in case you were wondering, the feature is not actually newsworthy in and of itself; this whole news post is just an excuse for me to test out the feature. (And it likely won't work for you this time around, since the cookies are just now being added to your browser. But it worked for me, yay! You'll notice next time we post a news article or podcast.)


Comments


Ryujin commented:

How much longer will it take for you to update the website to do everything for me? I want it ordering my tooth paste by the time second summoners come out!

Posted on 2012-08-03.

Joseph commented:

I want giving me dinner! :)

Posted on 2012-08-04.

Uncleeurope commented:

Hehehe

I have an announcement...
...that means nothing!

(love the last paragraph)

Posted on 2012-08-04.

joepinion commented:

Alright, using some jquery magic, the "new news/podcast" notifications should now show up on the forums as well.

I thought that was important since many, like me, have the "new posts" or at least the forum bookmarked rather than the main page.

Posted on 2012-08-04.

Phoenixio commented:

On some pages (forums), the "2 new" tag seems to be stuck on a specific position of the screen, and scrolls together with the page... It's like it's not fixed to the "Podcast". So when I scroll down, I see a "2 new" in the middle of nowhere. I think it might be because the "Podcast" tab doesn't have the same coordinate on the forum page, since it works fine on the others. Using Chrome, if it ever is useful info.

Posted on 2012-08-06.

joepinion commented:

Yeah, I've fixed it now.

Posted on 2012-08-07.

You must be registered for our forums and logged in to leave a comment.